ITALIJANI OPLELI PO VLAHOVIĆU: Srbin dobio NAJGORU OCENU! Oglasio se i Alegri

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 09:33

ITALIJANI OPLELI PO VLAHOVIĆU: Srbin dobio NAJGORU OCENU! Oglasio se i Alegri

Besan napustio teren...

Fudbaleri Juventusa ispustili su pobedu protiv Intera, u prvom meču polufinala Kupa Italije, pošto su izjednačujući gol primili u 95. minutu. Utakmica je završena rezultatom 1:1 (0:0), a dosta se pričalo o Dušanu Vlahoviću.

Srpski fudbaleri Filip Kostić i Dušan Vlahović počeli su utakmicu, a popularni Duci igrao je do 74. minuta, kada ga je zamenio Arkadijuš Milik. Što se tiče levog krila reprezentacije Srbije, on je odigrao ceo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč protiv ekipe Simonea Inzagija.

Tokom izmene, moglo se videti da je Vlahović revoltiran zbog izlaska, nije krio ljutnju ni pri pozdravu sa Masimilijanom Alegrijem, ni pri dolasku na klupu.

U "Gazeti" je dobio najgoru ocenu, samo on i Filip Kostić imali su peticu. Ljutnju je pri izmeni pokazao i Anhel di Marija, komentarisao je to i trener Alegri.

- Moramo bolje da pokrijemo šesnaesterac. Federiko Kjeza je ušao sa drugačijim karakteristikama, malo brže smo kretali loptu i koristili krila, ali ne zaboravimo da je Anhel imao prvu šansu na utakmici. I Dušan je dobro prošao, samo sam morao da uvedem sveže igrače sa drugačijim karakteristikama, da prodrmam stvari. Siguran sam da Di Marija nije bio srećan što je izašao, igrači nikada nisu, ali on je dolazio sa međunarodne pauze i iz reprezentacije i trebao mi je neko ko bi mogao da promeni tempo - rekao je Alegri.

Igralo se u jakom ritmu od samog starta, ali mnogo prilika nije bilo. Matija Perin je u 18. minutu odbranio slab udarac Dimarka iz slobodnog udarca, da bi šest minuta kasnije još jednom bio siguran kada je gađao Džeko. Inter je bio bolji rival i dosta poslao imao je Perin. U 33. minutu je odbranio odličan udarac Brozovića sa 17 metara, a srpski napadač Dušan Vlahović prvu šansu imao je u 37. minutu, kada je glavom slabo gađao u Handanoviča. Daleko bolji tim bio je Inter, a u drugom poluvremenu se probudio i Vlahović.

Dušan je u 47. minutu ponovo glavom gađao sa sedam metara, ali je bio zamalo neprecizan. Čim je izašao Vlahović i ušao Milik, ređale su se šanse za Poljaka, a onda je u 83. minutu pao gol. Posle centaršuta sa leve strane, lopta dolazi do Kvadrada, koji snažnim udarcem trese mrežu. Juventus nije uspeo da se odbrani do kraja, pošto je u 95. minutu Inter dobio penal. Realizovao ga je Lukaku i Inter je došao do 1:1, čime sada ima bolje šanse u revanšu, koji je na programu 26. aprila u Milanu. Lukaku je na kraju dobio i crveni karton - posle gužve i svađe igrača dobio je drugi žuti karton i neće igrati u revanšu.

- Ne znam šta se desilo, pošto sam ušao u tunel posle poslednjeg zvižduka. Nije to ništa, samo malo haosa na kraju izjednačene utakmice, znali smo da će biti teško. Iako su izlazili iz teškog perioda, oni su i dalje Inter i to su dokazali večeras - rekao je Alegri za Sport Mediaset.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.