Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2015, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITALIJANI NE ODUSTAJU: Mitrović možda promeni pravac, koliko para dobijaju crno-beli?

Bez obzira na najavu koja se pojavila u petak u vezi navodno već gotovog transfera Aleksandra Mitrovića u redove engleskog Njukasla taj posao još uvek nije okončan, a kako stvari stoje od cele priče bi moglo da ne bude ništa.

Da li se radi o tvrđenju pazara odnosno pokušaju uprave kluba iz Brisela da se “iskamči” još koji milion tek danas se pojavila informacija prema kojoj bi srpski napadač mogao da umesto na Ostrvo ode na “čizmu” pošto interesovanje vicešampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Italije Rome ne jenjava.
Sportski direktor kluba Herman van Holsebek nije želeo previše da se upušta u priču sa novinarima rekavši samo da “trenutno ima mnogo posla”.
Podsećamo da je pre svega špetnaestak dana sam Mitrović izjavio da bi za njega možda bilo najbolje da karijeru nastavi u Benfiki, ali čini se da mu se ta želja neće ispuniti.
Od ranije je poznato da i u Partizanu nestrpljivo čekaju rasplet pošto će srpski šampion dobiti 20% od tog transfera tačnije petinu svega što bude preko pet miliona koliko je pre dve godine Anderleht platio Beograđanima na ime obeštećenja. Jednostavno rečeno crno-beli bi mogli da zarade najviše četiri miliona evra ukoliko ukupan transfer bude iznosio 25 miliona koliko je navodno Njukasl spreman da plati.
The post ITALIJANI NE ODUSTAJU: Mitrović možda promeni pravac, koliko para dobijaju crno-beli? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.