ITALIJAN ISKRENO O NOLETU: Mislim da je Đoković BESMRTAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 19:40

ITALIJAN ISKRENO O NOLETU: Mislim da je Đoković BESMRTAN

Srbin po njegovom mišljenju neuništiv.

Italijanski teniser Lorenco Museti rekao je da mu je žao što Đoković nije osvojio kalendarski slem jer je zaslužio.

Počinje ABA liga - Zvezda brani tron, silno se pojačala preko leta, a na premijeri večeras (20.00) u Pioniru ne bi smela da ima većih problema sa Splitom. To govore i margine - pobeda domaćina s više od 19,5 poena razlike nosi kvotu 1,85Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Split.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Mislim sam da je besmrtan, da je neuništiv, ali videli smo i da veliki šampioni padaju pod pritiskom. Nisam gledao ceo meč, priznajem, spavao sam. Video sam da je bio veoma, veoma napet. Zaslužio je da osvoji kalendarski slem. Nole je specijalna osoba - rekao je Museti za "Gazetu".

Podsetimo, Italijan je igrao protiv Đokovića na Rolan Garosu, vodio 2-0 u setovima i izgubio, pošto je Novak preokrenuo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.