Izvor: HotSport.rs, 30.Nov.2014, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTORIJSKI USPEH: Vojvodina eliminisala trostrukog prvaka Evrope

Rukometaši novosadske Vojvodine, ostvarili su najveći uspeh u klupskoj istoriji plasmanom u grupnu fazu EHF Kupa. Srpski šampion je sačuvao +5 iz prvog meča, izgubivši 28:25 (15:12) na gostovanju drugom timu Belorusije, SKA Minsku.

Trostruki šampion Evrope i osvajač Čelendž Kupa 2013. godine, nije uspeo da eliminiše najbolji srpski tim, koji je u prvom meču slavio 27:22. Kao i u prvom meču, najefikasniji u redovima srpskog tima, bili su Uroš Elezović i Serđo Datukašvili >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sa po šest golova.
Grupna faza EHF Kupa igra se u formatu četiri grupe sa po četiri tima. Po dve najbolje izboriće plasman u četvrtfinale, a domaćin F4 turnira još uvek nije određen.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

EHF kup: Istorijski uspeh rukometaša Vojvodine

Izvor: Sportal.rs, 30.Nov.2014

Rukometaši novosadske Vojvodine, ostvarili su najveći uspeh u klupskoj istoriji plasmanom u grupnu fazu EHF kupa. Srpski šampion je ipak uspeo da sačuva prednost od pet golova iz prvog meča. U revanšu, na gostovanju ekipi iz Belorusije, SKA Minsku izgubio je sa 28:25 (15:12)...Trostruki šampion...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.