ISTORIJSKI RAZVOD: Vidite kako se Barsa OPROSTILA od Mesija! MOĆNO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 22:12

ISTORIJSKI RAZVOD: Vidite kako se Barsa OPROSTILA od Mesija! MOĆNO (VIDEO)

Najbolji igrač napustio Katalonce.

Posle višemesečnih spekulacija, stavljena je tačka na to gde će Lionel Mesi nastaviti karijeru. U Barseloni sigurno neće, pošto je potvrđena informacija španskih medija da kapiten Katalonaca odlazi sa Kamp Noua.

To su potvrdili i čelnici Barselone, koji su se ekspresno oglasili saopštenjem, a sada se španski gigant i na društvenim mrežama oprostio od svog kapitena i najveće zvezde kluba u poslednje dve decenije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Hvala, Leo - kratka je poruka bila uz najbolje poteze koje je Mesi radio u njihovom dresu.

Thank you, Leo. pic.twitter.com/cdS9xWe8Me

— FC Barcelona (@FCBarcelona) August 5, 2021

Zvaničan "razvod" Lea i Barselone očekuje se u petak od 11 časova, kada je zakazana konferencija Katalonaca na Nou Kampu povodom "slučaja Mesi".

Inače, priče oko prelaska omalenog Argentinca u novi klub odavno traju, a najveće su glasine da bi mogao da pojača Pari sen Žermen, obzirom da se nedavno slikao sa fudbalerima francuskog vicešampiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.