ISTORIJA OVO NE PAMTI: Nole i Rafa kao ZATVORENICI u kombiju! Đoković NASMEJAN, Rafa IZNENADIO reakcijom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 16:02

ISTORIJA OVO NE PAMTI: Nole i Rafa kao ZATVORENICI u kombiju! Đoković NASMEJAN, Rafa IZNENADIO reakcijom (VIDEO)

Prizor kakav se ne viđa često.

Na spisku igrača koji su prvi stigli u Melburn, na prvi Gren slem u novoj sezoni, našli su se: Novak Đoković, Dominik Tim i Rafael Nadal.

Vodeća trojka svetskog tenisa, nalazi se pod budnim okom "papaaraca", gde god da se upute, pa je tako snimljen i njihov polazak na trening.

JUST IN: Rafa’s turn for training.

He’s second from the back arriving by police escort at Memorial Drive in Adelaide.

⁦@RafaelNadal⁩ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << @7newsadelaide #rafanadal #tennisaustralia #covidtennis pic.twitter.com/iINkFB5ptd

— Andrea Nicolas (@AndreaLNicolas) January 16, 2021

Još uvek su zabranjene izjave i pojavljivanja u medijima najboljih tenisera sveta, jer će dve nedelje provesti u karantinu i 19 sati dnevno u strogoj izolaciji.

Tako se moglo videti da su Nole, Rafa i Tim smešteni u malom kombiju, gde nije prevelika distanca između njih.

Bik sa Majorke nije bio impresioniran ovakvim vidom putovanja, dok je srpski as delovao zadovoljno i srećno, pa je iz kombija pozdravio navijače mahanjem.

Čelsi tone sve dublje, Frenk Lampard je na ivici otkaza, a večeras (18.30) ga čeka gostovanje Fulamu, koji je vezao pet remija u Premijer ligi. Kvota na dvojku je 1,55, iks je 4,00, dok je kec 6,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fulam – Čelsi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.