ISTORIJA NA TEATRU SNOVA: Junajted oborio REKORD i doveo NAJSKUPLJEG defanzivca planete!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2019, 06:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTORIJA NA TEATRU SNOVA: Junajted oborio REKORD i doveo NAJSKUPLJEG defanzivca planete!

Pao potpis.

Mančester junajted je završio još jedan veliki posao i na Old Traford doveo Harija Megvajera iz Lestera. Kako prenose ostrvski mediji, Crveni đavoli će za ovaj transfer izdvojiti 60.000.000 funti, plus 20.000.000 u bonusima, pa ukoliko bi aktivirali sve klauzule, reprezentativac Engleske postao bi najskuplji odbrambeni igrač svih vremena.

Megvajer je predao papirologiju za transfer, u ponedeljak stiže na lekarske preglede, dok su Lisice već obezbedile zamenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Harija, a to je Luis Dank iz Brajtona koji će Lester koštati 50.000.000 evropskih novčanica.

Od reprezentativca Gordog Albiona očekuje se da postane komandant zadnje linije, partner Lindelefu, stigao je i Van-Bisaka za desnu aut liniju, levo je Šo, pa je menadžer Ole Gunar Solskjer formirao odbranu po želji, a samo je tandem defanzivaca platio preko 150.000.000 evra.

O Leicester não concordou com uma taxa com o #MUFC pela venda de Harry Maguire, mas ele espera que um acordo seja feito. [leicestershire live] pic.twitter.com/YNLm5Yjwl8

— Manchester United Brasil (@unitedbrazilian) July 14, 2019

Megvajer je i prošlog leta bio želja kluba sa Old Traforda, posle sjajnih partija na Mondijalu tadažnji menadžer Crvenih đavola Žoze Murinjo hteo ga je u timu, ali je Hari tek stavio paraf na novi ugovor sa Lesterom i nije bilo šanse za odlazak. Podsetimo, sjajni defanzivac je pre Lestera branio boje Hala.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aleksandra Matić, supruga fudbalera Mančestera Nemanje Matića.

Hi🙋‍♀️

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Oct 3, 2018 at 1:17pm PDT

#united4unicef #withmylove ❤️

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Nov 16, 2017 at 10:11am PST

🙋😻🌸😊👄

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Nov 25, 2015 at 8:26am PST

🍀

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on May 19, 2019 at 7:36am PDT

✌🏼️👄

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Aug 15, 2016 at 3:07pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.