ISPOVEST MARADONINOG LEKARA, KAMERE SU SVE SNIMILE: Za šta sam ja odgovoran? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 10:46

ISPOVEST MARADONINOG LEKARA, KAMERE SU SVE SNIMILE: Za šta sam ja odgovoran? (VIDEO)

Policija privela Leopolda Lukea.

Poput bombe je u Argentini odjeknula vest da je lični lekar Dijega Armanda Maradone, Leopoldo Luke, pod istragom zbog smrti slavnog Argentinca koji je preminuo 25. novembra posle srčanog udara.

Šokantan poraz od Švajcarske upalio je crvenu lampicu među košarkašima Srbije koji će večeras (18.00) probati da se "izvade" protiv domaćina Finske. Kvota na Orlove je 1,30, a na pobedu s više od 7,5 poena razlike 1,85. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Finska.

Kako prenose argentinski mediji, Luke još uvek nije optužen, ali su mu pročitana prava prilikom pivođenja i čitav slučaj se vodio kao da je protiv i formalno podignuta optužnica.

Posle privođenja, Luke je istakao da je učinio sve što je mogao.

- Želite da znate za šta sam odgovoran? Zato što sam ga voleo, što sam se brinuo za njega, što sam mu produžio život i učinio ga boljim - rekao je Luke na konferenciji za medije.

Dodao je i da on nije bio Maradonin izabrani lekar.

- Ja sam neurohirurg. Brinuo sam se za njega nakon operacije. Ponosan sam na sve što sam uradio. Nemam šta da krijem. Stojim na raspolaganju pravosuđu.

Leopoldo Luke je istakao da Maradona nije želeo da sarađuje kako bi se što pre oporavio posle operacije koju je imao pre nekoliko nedelja.

- Trebalo je da ide na rehabilitaciju. Maradona je morao da bude smešten u neki rehabilitacioni centar. Ali, nije hteo. Njega niste mogli na nešto da nagovorite. Nije hteo ni pomoć fizioterapeuta. Psihijatar je tražio da ispred njegove kuće uvek bude vozilo hitne pomoći. Ne znam ko je kriv zbog toga što tog dana nije bilo hitne - naglasio je Luke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.