ISPLIVAO SNIMAK: Pogledajte na šta liči hod Tavaresa pred meč – kako on može da igra? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 16:15

ISPLIVAO SNIMAK: Pogledajte na šta liči hod Tavaresa pred meč – kako on može da igra? (VIDEO)

Španska jeftinoća od štosa ili... ?

U utorak veče se igra dugo čekana treće utakmica četvrtfinala Evrolige između Partizana i Real Madrida. U toku su poslednje pripreme za spektakl u Beogradskoj areni, a po snimcima Partizanove klupske televizije, u dvorani su prisutne jake policijske snage.

Jedan detalj je ipak privukao dosta pažnje.

Naime, kamera je uhvatila trenutak kada Valter Tavares hoda prema parketu i - hramlje.

Kasnije je postalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jasno da gorostasni centar trenira sa zavojem oko leve noge, odnosno kolena, te da se ne kreće previše punim intenzitetom.

Naravno, Španci su to. Ovo može da bude dimna zavesa za medije i stručni štab Partizana, ali opet nije isključeno ni da Tavares neće biti spreman za večerašnji susret.

Podsetimo, on je trenirao sa saigračima pred duel sa Saragosom u nedelju, ali se kasnije nije presvlačio u takmičarsku opremu, već je susret ispratio u civilu.

Večeras je moguće da će biti u protokolu, ali je veliko pitanje koliko će moći da pomogne saigračima i da li je vredno rizika.

Meč se igra od 20 časova i 30 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.