ISPLIVAO SNIMAK IZ SVLAČIONICE DENVERA: Meloun POMENUO Jokića, onda je nastala LUDNICA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 18:25

ISPLIVAO SNIMAK IZ SVLAČIONICE DENVERA: Meloun POMENUO Jokića, onda je nastala LUDNICA (VIDEO)

Nagetsi savladali Pelikanse.

Košarkaši Denvera savladali su prethodne noći Nju Orleans posle produžetka rezultatom 120:114, a centralna figura meča bio je Nikola Jokić.

Najbolji igrač Nagetsa je utakmicu završio sa 39 poena, 11 skokova i 11 asistencija.

Po završetku meča, isplivao je snimak iz svlačionice Denvera, u kome se vidi kako trener pobedničkog tima Majk Meloun drži emotivan govor.

– Ovo je dobra početna tačka, hajde da nastavimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da gradimo dalje od ovoga. Ne možemo da imamo uspone i padove, moramo da budemo konstantni i da imamo neprekidan napor – rekao je trener Denvera, a onda je pomenuo Jokića:

Got to build on this.

Inside the locker room following tonight's win ⤵️ pic.twitter.com/5buzUAxV4R

— Denver Nuggets (@nuggets) December 9, 2021

– I Džoker je stigao do 61. tripl-dabla, sad je jedan, zapravo dva ispred Lerija Birda. Čestitam – tada je krenula ludnica u svlačionici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.