ISPLIVALO: Ovo su NOVI DETALJI sukoba Bjelice i Petkovića! Spominjao se i CRNOGORSKI KLAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 09:13

ISPLIVALO: Ovo su NOVI DETALJI sukoba Bjelice i Petkovića! Spominjao se i CRNOGORSKI KLAN

Poznati i pravi razlozi...
Početkom februara sve je šokirala informacija o sukobu srpskog fudbalera Nikole Petkovića i košarkaša Nemanje Bjelice u jednoj dečjoj igraonici, dok sada "Kurir" prenosi da je sve počelo krajem 2023. godine u jednom spa-centru. Navodno, Bjelica je tvrdio da mu je Petković "pretio da će on i njegovi ljudi iz crnogorskih klanova da ga oderu".
Nezvanično, Bjelica je na saslušanju u istrazi koju vodi Prvo osnovno javno tužilaštvu u Beogradu, rekao da se oseća ugroženo i pridružio se krivičnom gonjenju bivšeg fudbalera. Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, Nemanja Bjelica nije otkrivao motiv napada, ali je detaljno govorio šta se dogodilo 3. februara, kada mu je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.