ISPLIVALO: Evo koliko je Đoković zaradio od učešća u Indijan Velsu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 13:46

ISPLIVALO: Evo koliko je Đoković zaradio od učešća u Indijan Velsu!

Suma uopšte nije mala...

Srpski teniser Novak Đoković se vratio nakon pet godina u Indijan Vels, gde je ponovo učestvovao na turniru, ali, ovoga puta i ne baš toliko uspešno, pošto je poražen u trećem kolu od Luke Nardija iz Italije sa 2:1, po setovima 6:4, 3:6, 6:3.

Italijan je na ovaj način došao do najveće pobede u karijeri, a teško je reći i da je iko očekivao ovakav ishod, međutim, reklo bi se da je zasluženo, pošto Novak nije baš ličio na sebe. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ni u prvom meču nije briljrao protiv Aleksandra Vukića, a ni ovde se nije pokazao na najbolji način.

Kako je ispao prerano, već u trećem kolu, Novak se nije baš ni proslavio ni kada je reč o bodovima, iako je dobio određeni broj.

On je igranjem u trećem kolu zaradio 50 bodova za ATP listu, a ujedno je inkasirao i 59.100 američkih dolara.

Daleko od onoga što je navikao da zarađuje na turnirima na kojima je igrao.

Mediji iz komšiluka prenose da je nesrećni fudbaler pao na transportnu traku koja je bila u pokretu i zadobio teške povrede. Odmah je prebačen u bolnicu u Tuzli, međutim, sat vremena kasnije podlegao je povredama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.