ISPLIVALI NOVI DETALJI SUMINOG ODLASKA: Kako je došlo do prekida saradnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 22:44

ISPLIVALI NOVI DETALJI SUMINOG ODLASKA: Kako je došlo do prekida saradnje

Gvinejac nije više igrač crno-belih.

Danas se prilično neočekivano pojavilo saopštenje FK Partizan da je klub raskinuo ugovor sa Sejdubom Sumom, posle istupa Gvinejca na društvenim mrežama. Bio je to ishod sukoba koji je već neko vreme postojao između igrača i trenera Aleksandra Stanojevića, a pojavili su se i detalji kako je došlo do prekida saradanje.

Kako piše ''Telegraf'', Suma je preko advokata danas poslao zahtev za raskid ugovora i zatražio da mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se isplati samo plata za septembar, pošto Partizan prema njemu nije imao drugih dugovanja.

Prethodno su Suma i Aleksandar Stanojević održali sastanak pred celim timom pre jutarnjeg treninga, gde su rekli jedan drugom rekli sve što su imali bez bilo kakave svađe i povišenih tonova, ali posle kojeg je bilo jasno da je raskid neminovan, navodi ''Telegraf''. Suma je postao slobodan igrač dok će crno-beli uštedeti novac koji bi Suma zaradi odo kraja ugovora, a reč je o sumi od oko 700.000 evra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.