ISPLIVALI NOVI DETALJI: Ovo je UBRZALO Maradonin odlazak! Evo šta je El Pibe uradio pred smrt!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 11:07

ISPLIVALI NOVI DETALJI: Ovo je UBRZALO Maradonin odlazak! Evo šta je El Pibe uradio pred smrt!

Svet tuguje za legendom.

Legendarni kapiten Argentine i, po mnogima, najbolji fudbaler svih vremena Dijego Armando Maradona preminuo je od srčanog udara u sredu (25.novembra), ali je smrt proslavljene "desetke" Napolija i Barselone još uvek glavna tema u svetu zbog nerazjašnjenih okolnosti.

Mediji u Argentini bruje da je El Pibe neposredno pred smrt popio koktel lekova, što je prouzrokovalo njegovu smrt.

U tim medikamentima bilo je navodno antidepresiva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i antipsihotika koji se koriste i za lečenje bipolarnog poremećaja. Sem "Kvetijapina" i "Gabapentina", u koktelu je bio i lek "Naltrekson" koji se koristi i za lečenje od alkohola, kao i antidepresiv "Venlafaksin" koji se koristi za napade panike, zatim "Lurasidon" koji se koristi za smirenje i "Omeprazol" koji smanjuje lučenje želudačne kiseline, uz kompleks vitamina B.

Specijalista neurologije Nelson Kastro argentinskim medijima rekao je da sve zavisi od količine navedene terapije.

- Moralo bi da bude ispitano koliko mu je tih lekova dato i koji su bili kriterijumi za uzimanje, da li je bilo istovremeno ili je počeo sa jednim, pa promenio na drugi. Bilo je dosta mešanja antidepresiva i antipsihotika. Nekoliko ovih lekova, primera radi kvetijapin, lurasidon, venlafaksin. imaju efekte na srce, a jedan je porast srčane frekvencije - rekao je Kastro.

Pogledajte još slika sa oproštaja od Maradone na "njegovoj" Bombonjeri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.