ISPLIVALI MISTERIOZNI DETALJI: Medicinska sestra napisala lažni izveštaj o smrti Maradone! Pustila ga da umre?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 12:47

ISPLIVALI MISTERIOZNI DETALJI: Medicinska sestra napisala lažni izveštaj o smrti Maradone! Pustila ga da umre?

Kontroverze posle smrti slavnog fudbalera.

Da li je Dijego Armando Maradona nesavesno lečen pre nego što je preminuo 25. novembra? Pitanje na koje će odgovor dati istraga, pošto se javnost u Argentini podigla na samu pomisao da je slavni fudbaler preminuo zbog eventualnog nemara medicinskog osoblja.

Fulam je u vrlo teškoj situaciji, svi ga vide ga sigurnog putnika za Čempionšip već sad, a posle dva uzastopna poraza večeras (18.30) ide na teško gostovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lesteru. Kvota na keca je 1,55, a na kombinazziju 1&3+ 2,25.

Neurohirurg Leopold Luke sumnjiči se za nemarno lečenje, a Tužilaštvo će utvrditi da li će pokrenuti istragu protiv njega.

Maradona je preminuo u svom domu, pored sebe nije imao defibrilator, a medicisnka sestra koja ga je negovala, pustila ga je kobnog dana da spava, umesto da proveri njegovo zdravstveno stanje.

Dajana Žizela Madrid (36), medecinska sestra, priznala je da su je naterali da napiše lažan izvetaj za kompaniju u kojoj je radila, gde se navodi da je pokušala da pregleda Maradonu, ali ga je pustila da spava i da se odmora.

Maradona je otpušten iz bolnice na kućno lečenje 11. novembra posle operacije zbog krvarenja na mozgu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.