ISPLIVALI DOKAZI: Argentini poništen ČIST GOL (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2022, 10:04

ISPLIVALI DOKAZI: Argentini poništen ČIST GOL (FOTO)

Greška ili?

Najveće iznenađenje ovogodišnjeg Mundijala je svakako jučerašnja pobeda Saudijske Arabije nad reprezentacijom Argentine od 2:1. Ispostavilo se da je jedan od najvećih tragičara meča reprezentativac Argentine Lautaro Martines.

Dakle, "Gaučosi" su poraženi rezultatom 2:1, a njemu je tokom prvog poluvremena bio poništen gol zbog ofsajda.

Centimetri su odlučivali, morala je u pomoć da se pozove VAR tehnologija, koja je sudiji Slavku Vinčiću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "javila" da je gol neregularan.

Ipak, sada su se pojavili nove fotografije te situacije, koje kažu da su tehnologija i sudije možda napravili grešku kod "povlačenja linija".

Jasno je da je Lautaro bio u ofsajdu ako se gledaju štoper i desni bek rivala, međutim, na ovim fotografijama deluje kao da su sudije zaboravile na liniju, koja je povučena od levog beka Saudijske Arabije, koji je, čini se, bio najbliži svom golmanu.

🚨 FIFA and VAR allegedly made a huge mistake on Lautaro Martinez's goal by not taking into account the position of the Saudi left-back. 🚫👀

📸 @FlashscoreUK pic.twitter.com/96xKEFdyZT

— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 22, 2022

Bilo kako bilo, Argentina će novu šansu za prvi trijumf na Mundijalu imati u duelu sa Meksikom.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.