ISPLIVALA FOTOGRAFIJA OD PRE 20 GODINA: Slavni sportista se slikao BEZ MAJICE, a sada je jasno zašto zašto su žene ludele za njim (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA OD PRE 20 GODINA: Slavni sportista se slikao BEZ MAJICE, a sada je jasno zašto zašto su žene ludele za njim (FOTO)

Koja žena bi odolela ovome.

Vladimir Vanja Grbić bio je najbolji odbojkaš sveta, a važio je za jednog od najpoželjnijih sportista. Žene su bukvalno ludele za njim, a sada je jasno i zašto. Naime, na internetu je osvanula stara fotografija fotografija Vanje Grbića bez majice. Fotka je nastala 1998. godine u Beogradu, a Vanja sa osmehom pozira fotografu.

Danas je rodjendan mog andjela. Mog boljeg ja. Srecan ti rodjendan @saragrbic1234 Od....ma od svega!!!!! Today >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << is a birthday of my angel My better me Happy birthday angel. #ljubav #zena #supruga #love #wife #mother #majka

A post shared by Vladimir Grbic (@vladimir_grbic) on Sep 24, 2018 at 2:57am PDT

Neki trenuci jednostavno nisu za reci Some moments are wordless #trip #travel #tbt #fishing #ribolov #more #sea

A post shared by Vladimir Grbic (@vladimir_grbic) on Nov 7, 2018 at 8:27am PST

#vanjagrbic #1998 #beograd #nostalgija #jugoslavija

A post shared by @ foto.nostalgija on Oct 29, 2018 at 5:10pm PDT

Selfi štap je stvar prošlosti. Olovke su opet u modi #withgalaxy #galaxynote9 Sadržaj sponzoriše @samsungsrbija. @samsungsrbija

A post shared by Vladimir Grbic (@vladimir_grbic) on Nov 8, 2018 at 7:39am PST

Iako je završio sportsku karijeru, vanja se nije odrekao odbojke. On danas trenira mališane i otkriva im sve čari ovog sporta. Slobodno vreme provodi sa porodicom, a često praktikuje pecanje.

Iako žene i dan danas uzdišu za njim, on je veran samo jednoj sa kojom ima četvoro dece. Sara je bivša karatistkinja koja se sa 21. godinom odrekla karijere i posvetila porodica. Ljubav Sare i Vanje traje više od 17 godina.

- Ona je iskrena, neiskvarena, normalna žena, onakva kakvu sam celog života tražio - naglasio je jednom prilikom Vanja.

Njih dvoje zajedno podižu četvoro dece. Najstarija Ina ima 13, Una 11, Mila pet, a Lazar dve godine. Vanja i Sara su jednom priliko otkrili i šta je potrebno za dobar brak.

- Za dobar brak najvažniji su česti i iskreni razgovori, jer bez toga ne mogu ni emotivno ni intelektualno da budu bliski. Da se ne bismo udaljili jedno od drugog, uvek kažemo sve što mislimo- zaključuje ovaj skladan par.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.