ISPADAJU IZ SERIJE A! Italija donela propis: Oni koji uđu u Superligu, sele se u SERIJU B

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 16:24

ISPADAJU IZ SERIJE A! Italija donela propis: Oni koji uđu u Superligu, sele se u SERIJU B

Svako ko pomisli da to uradi, neće se dobro provesti.

Fudbalski savez Italije rešio je da spreči svaki mogući scenario u kome bi neki od klubova iz te zemlje učestvovao u Superligi ili nekom sličnom takmičenju, tako što je uveo određene propise.

Prema novim propisima svaki klub koji prihvati učešće u takmičenjima koje ne priznaju FIFA, UEFA, kao ni nacionalni fudbalski savez, biće automatski izbačen iz Serije A.

Da bi došao do Lige šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lacio mora da pobeđuje do kraja Serije A, prvo večeras (20.45) kada mu u goste dolazi Milan. I Rosoneri imaju takmičarskih motiva, a kvota na keca u Mozzartu je najveća na svetu – 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio – Milan.

Iz najbolje italijanske lige su učešće u Superligi Evrope i to kao jedni od osnivača prvobitno prijavili Juventus, Inter i Milan, ali su povukli svoje odluke o učešću usled brojnih pritisaka sa svih strana.

Andrea Anjeli, jedan od glavnih osnivača Superlige, mogao bi uskoro na sednici, koja će se održati 27. maja da bude smenjen sa funkcije predsednika Juventusa, pošto je projekat o ovom takmičenju propao posle samo 48 sati od osnivanja.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Ana Rajković, supruga Predraga Rajkovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.