ISKRENIJI NEGO IKAD: Vratiću se u Zvezdu za 10-15 godina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2018, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISKRENIJI NEGO IKAD: Vratiću se u Zvezdu za 10-15 godina (FOTO)

Nenad Lalatović kao i uvek bez dlake na jeziku.

Nenad Lalatović, ako ne jedan od najboljih, onda sigurno najperspektivniji srpski trener, dao je intervjuu za "Srpski Telegraf", u kojem je između ostalog govorio i o Crvenoj zvezdi koju predvodio u sezoni 2014/15. Nije uspeo da dođe do trofeja, ali je ostavio u kratkog periodu dubok trag na Marakani.

ČEKAM TE U BEOGRADU: Gobeljić otkrio kako mu je Šaćiri NA SRPSKOM pretio na Enfildu

- Iskoristili su moje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ime, kao velikog zvezdaša. Klub je bio u tranziciji, znalo se da ću teško do titule. Plate su bile 3.000 evra. A ja sam forsirao Predraga Rajkovića, Luku Jovića, Marka Grujića, Mihaila Ristića... Posle kažu Zvezdan Terzić napravio 15 miliona evra. Nije Terza nego Nenad Lalatović!

- Ima li šanse da se vratite na Marakanu?

- Možda za 10-15 godina. Dajte meni uslove koje je imao Miodrag Grof Božović ili koje sada ima Vladan Milojević: Kafua, Boaćija, ovoliki budžet, pa da vidimo šta bi bilo!

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.