ISKREN DO KOSKE: Evo šta je Nenad Milijaš REKAO o POVRATKU na Marakanu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2017, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISKREN DO KOSKE: Evo šta je Nenad Milijaš REKAO o POVRATKU na Marakanu (FOTO)

Bivši kapiten crveno-belih posetio klub iz Ljutice Bogdana.

Proteklog ponedeljka na stadionu Crvene zvezde, našao se Nenad Milijaš. Bivši kapiten srpskog šampiona, posetio je klub u kome je sa uspehom igrao, a njegovo prisustvo izazvalo je različite komentare. Odmah je potekla priča da bi nekadašnji ljubimac Delija, ponovo mogao da uveseljava navijače tima sa Marakane.

- Kada god imam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slobodnog vremena i dolazim u Beograd, obožavam da dođem na Marakanu. Crvena zvezda je moja kuća, klub koji mi je pružio mnogo zadovoljstva kao igraču. O povratku, iskreno, nisam razmišljao, veže me ugovor sa kineskim Nei Mongolom i do kraja godine nigde ne mrdam - otkrio je Milijaš.

Propali transfer Budeskua i nedolazak Rumuna u Ljutice Bogdana, otvorio je mogućnost da Zvezdina desetka ponovo obuče najdraži dres.

-  Pratim pomno rezultate bivšeg kluba, raduje me što je Miodrag Božović ostao na mestu trenera. Ubeđen sam da će i proleće biti obojeno u crveno-belo, titula definitivno ostaje na Marakani. Nastavak takmičenja je prilika da Zvezda stigne do vrhunske igre i sklopi kockice, pred izazove u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Osvrnuo se ljubimac Severa i na afirmaciju mladih igrača, kojih je u timu šampiona sve više.

- Neophodno je da Zvezda živi od dece, ponikle u svojoj školi. Radujem se što stručni štab vodi računa o tome, pa je prvom timu priključio nekoliko juniora. Kroz koju godinu postaće lideri i oni će za klub biti najveća pojačanja. Potrebna je sveža krv, na Marakani su znali to da prepoznaju i čestitam im na tome. Naročito mi se sviđa Luka Adžić, ima potencijal i predviđam mu lepu karijeru - dodao je Milijaš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ČEKA SE REAKCIJA ‘DELIJA’: Milijaš otkrio da li se vraća u Zvezdu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Jan.2017, 12:54

Nekadašnji kapiten će ipak razočarati ‘delije’, ali ne njegovom krivicom.. Vest da je Nenad Milijaš juče bio u prostorijama kluba se proširila među navijačima šampiona Srbije neverovatno brzo.. Kako je period prelaznog roka, takav događaj je odmah okarakterisan kao pregovaranje o povratku...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.