IPTL: Ana počela sa 6:0

Izvor: Studio B, 28.Nov.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IPTL: Ana počela sa 6:0

Ana Ivanović deklasirala je Danijelu Hantuhovu sa 6:0 i tako dala doprinos pobedi svoje ekipe Majkromaks Indijan Ejsiz u Međunarodnoj premijer ligi (IPTL).

Anina ekipa je ukupnim rezultatom 4:1 u pobedama bila bolja od Singapur Slemersa. U miksu su Bopana i Mirza savladali Soareša i Hantuhovu 6:4, u meču legendi Santoro je bio bolji od Raftera 6:5, Monfis je dobio Hjuita 6:1, a jedini trijumf Slemersima doneli su Kirjios i Berdih nad Bopanom i Monfisom (6:2).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<
Domaćini takmičenja su i Filipini, Singapur i Ujedinjeni Arapski Emirati, a nadmetanje je organizovano po uzoru na indijsku kriket Premijer ligu, uz ukupni nagradni fond od 29,7 miliona dolara.

Učešće u ligi potvrdili su i prvi teniser sveta Novak Đoković, Amerikanka Serena Vilijams, kao i najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović. Uz njih, igraće još i Britanac Endi Mari, Francuz Žo-Vilfred Conga, Ruskinja Marija Šarapova i Dankinja Karolina Voznijacki.

Timovi će se takmičiti u singl i dubl konkurenciji, kao i u miks dublu i singlu legendi.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Ivanović za 15 minuta "oduvala" Hantuhovu

Izvor: Press, 28.Nov.2014

. Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović ekspresno je završila svojj deo posla u premijernoj egzibicionoj Međunarodnoj premijer ligi (IPTL) , pošto je danas za 15 minuta sa 6:0 "oduvala" Slovakinju Danijelu Hantuhovu.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.