IPAK STIŽE NA MARAKANU: Velikoj Zvezdinoj želji PROPAO transfer!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 18:22

IPAK STIŽE NA MARAKANU: Velikoj Zvezdinoj želji PROPAO transfer!

Hoće li posao biti gotov?

Crvena zvezda je i dalje u potrazi za klasičnim napadačem. Poznato je da u svojim redovima želi da vidi Emanuela Late Lata, delovalo je da od njegovog dolaska u Beograd nema ništa, ali kako saznaje portal ”Sportske” ovaj igrač iz Obale Slonovače ipak bi uskoro mogao da zaduži crveno-beli dres i to preko svoje volje.

Naime, on je igrač Atalante, prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Sent Galenu, bio je veoma dobar i on želi da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostane u Švajcarskoj.

Naš izvor iz Švajcarske kaže da je Crvena zvezda za njega Atalanti ponudila četiri miliona evra i da je italijanski tim to prihvatio. Ceo posao koči Late Lat, koji bi želeo da i dalje igra za Sent Galen, ali ovaj klub nema četiri miliona evra.

Kako Atalanta više neće da ga pozajmljuje, već pokušava da izvuče novac, Crvena zvezda je opet favorit da ga dovede. Ostaje samo da se sam fudbaler složi i uskoro bi mogli da ga vidimo na Marakani.

Mada, pitanje je da li po svaku cenu treba dovoditi unapred nezadovoljne igrače? Ali, ljudi iz Zvezde sigueno znaju šta rade.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Natalija Stevanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.