IPAK SE VRATIO U SRBIJU: Vranješ potpisao za crno-bele

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 12:32

IPAK SE VRATIO U SRBIJU: Vranješ potpisao za crno-bele

Defanzivac prelomio.

Fudbalski klub Čukarički predstavio je iskusnog štopera Ognjena Vranješa, kao novo pojačanje u nastavku sezone.

Fudbaler rođen u Banjaluci potpisao je jednogodišnji ugovor sa ekipom sa Banovog brda. Do sada u karijeri igrao je za Crvenu zvezdu, Napredak, Šerif, Krasnodar, Alaniju, Elazigspor, Gazijantepspor, Tomsk, Sporting Hihon, AEK iz Atine, Anderleht, Šarlroa i Hatajaspor.

- Posle uvodnog dela Super lige i dva evropska meča, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reagovali smo dovođenjem Ognjena Vranješa. Moraćemo još malo da sačekamo na oporavak Vukašina Jovanovića, koji još nije spreman da zaigra, a Vranješ je tip igrača koji može da bude nosilac, ima potrebno iskustvo, agresivnost, sposobnost da konsoliduje i podigne našu ekipu - istakao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Vranješ je istakao zadovoljstvo zbog povratka u srpski fudbal posle 12 godina.

- Drago mi je što smo postigli dogovor i što ću u nastavku sezone nositi dres Čukaričkog. Znam gde dolazim, znam da je ovo veoma organizovan klub, u samom vrhu srpskog fudbala i raduje se novom izazaovu. Uveren sam da ću svojim iskustvom i kvalitetom doprineti ekipi, da ćemo zajedničkim snagama ostvariti sve zacrtane ciljeve. Na meni je da naporno radim, da svojim igrama na terenu opravdao poverenje svih u klubu - zaključio je Vranješ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.