Izvor: HotSport.rs, 07.Avg.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IPAK OSTAJE: Pelegrini u Sitiju do 2017. godine

Još tokom prethodne sezone mnogi su smenjivali Manuela Pelegrinija sa mesta menadžera Mančester Sitija i uporno su mu tražili zamenu, ali ispostavilo se da “građani” uopšte nemaju nameru da otpuštaju Urugvajca, naprotiv.

Bivši prvak Engleske je postigao dogovor sa Pelegrinijem oko nastavka saradnje do 2017. godine o čemu je javnost obavestio Feran Sorijano, izvršni direktor Mančester Sitija.
– Sa ponosom obaveštavamo javnost da smo postigli dogovor sa menadžerom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << oko nastavka saradnje. Pelegrini je u prve dve godine naše saradnje doneo mnogo toga klubu i unapred se radujemo budućim zajedničkim uspesima. Ovaj dogovor će omogućiti Pelegriniju da se fokusira na izazove koji nas očekuju, rekao je Sorijano.
The post IPAK OSTAJE: Pelegrini u Sitiju do 2017. godine appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.