IPAK JE IZ SEDME UTAKMICE FINALA: Dres koji je nosio Lebron Džejms prodat za 3.7 miliona dolara (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 10:56

IPAK JE IZ SEDME UTAKMICE FINALA: Dres koji je nosio Lebron Džejms prodat za 3.7 miliona dolara (FOTO)

Dosada najkuplji dres Kralja plaćen je 630.000 dolara.

Dres koji je Lebron Džejms nosio u sedmoj utakmici NBA finala 2013. godine prodat je na aukciji za 3.7 miliona dolara i tako postao treći najskuplji dres svih vremena.

To je najskuplji prodati dres koji je nosio Lebron Džejms, ali je iza dresa Majkla Džordana iz poslednjeg njegovog finala koji je prodat za 10.91 milion dolara i dresa Dijega Armanda Maradone u kojem je postigao gol ''Božijom rukom'' koji prodat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za 9.28 miliona dolara.

A game-worn jersey of basketball superstar #LeBron James sold for $3.7 million at auction Friday, five times more than the previous record for one of his shirts. pic.twitter.com/wgv6sLcVj1

— KUWAIT TIMES (@kuwaittimesnews) January 28, 2023

U noći kada je Lebron Džejms nosio prodati dres, postigao je 37 poena uz 12 skokova u pobedi Majami Hita protiv San Antonio Sparsa, a to je i sezona u kojoj je Džejms osvojio četvrtu MVP nagradu. Prethodni rekord za dres Džejmsa držao je dres sa Ol star meča 2020 koji je prodat za 630.000 dolara

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.