IPAK IDE U ZATVOR: Bokserska legenda zbog saobraćajne nesreće odlazi iza rešetaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 19:51

IPAK IDE U ZATVOR: Bokserska legenda zbog saobraćajne nesreće odlazi iza rešetaka

Prekršio je pravila kućnog pritvora.

Nekadašnji trostruki prvak sveta u boksu Amerikanac Džervonta Dejvis, moraće na dva meseca u zatvor pošto je prekršio kućni pritvor koji mu je određen zbog izazivanja saobraćajne nesreće 2020. godine.

Svetski prvak u lakoj, superlakoj i superpero kategoriji poslednji meč je imao krajem aprila protiv Rajana Garsije i 27. nokautom došao do 29. pobede u karijeri u isto toliko mečeva. Samo dve nedelje posle toga sud u Baltimoru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odredio mu je kućni pritvor od 90 dana zbog tri godine starog incidenta.

Svojim Lambordžinijem je prošao kroz crveno i izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je povređeno četvoro ljudi, zatim se zabio u ogradu prodavnice i pobegao sa mesta nesreće, u kojoj, na sreću, niko nije smrtno stradao.

Sve je to uradio dok mu je vozačka dozvola bila privremeno oduzeta zbog ranijih saobraćajnih prekršaja.

Sud mu je odredio samo 90 dana kućnog pritvora i 200 sati društveno korisnog rada.

Međutim, mesec dana kasnije Dejvis je prekršio pravila kućnog pritvora, pa će ostatak kazne, nešto više od 60 dana, odraditi u zatvoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.