INTERNET JE ‘U PLAMENU’: Navijač ‘prozvao’ Štimca zbog reprezentacije, usledio je sjajan odgovor košarkaša (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2017, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INTERNET JE ‘U PLAMENU’: Navijač ‘prozvao’ Štimca zbog reprezentacije, usledio je sjajan odgovor košarkaša (FOTO)

Dosta bure je izazvalo otkazivanje Nikola Jokića koje se proširilo i na neke druge igrače.

Ponovo je košarkaška reprezentacija glavna tema u domaćoj sportskoj javnosti.
Došlo je vreme kada se dosta ljudi, najčešće putem društvenih mreža, preispituje ko je i zbog čega zaslužio da nosi nacionalni dres, a ko nije. Neki su za to da se Nikola Jokić više ne poziva u reprezentaciju, neki da se učini isto kao i sa Bobanom Marjanovićem.
Pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koje se često može naći na mrežama jeste vezano za Vladimira Štimca koji u poslednjih nekoliko godina učestvuje na svim velikim takmičenjima za Srbiju. Jednom od navijača koji sumnja u kvalitet Štimca za reprezentaciju je odgovorio sam košarkaš:
FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

The post INTERNET JE ‘U PLAMENU’: Navijač ‘prozvao’ Štimca zbog reprezentacije, usledio je sjajan odgovor košarkaša (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.