INTER REŠIO DILEMU: Posle Eriksena još jedan igrač Totenhema stiže u Milano (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 17:03

INTER REŠIO DILEMU: Posle Eriksena još jedan igrač Totenhema stiže u Milano (FOTO)

Nema obeštećenja.

Nema više nikakve dileme da će Jan Vertongen otići iz Totenhem na kraju sezone, kad god to bude bilo, a čini se da će mu naredni klub u karijeri biti Inter.

Ovo su premeli italijanski mediji koji napominju da su među zainteresovanim klubovima bili Roma i Napoli, ali je Inter privlačnija opcija prosto zbog toga što može da se bori za trofeje.

Inter Milan 'leading the race to sign out-of-contract Tottenham defender Jan Vertonghen' >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << https://t.co/NWXFZlHMRN #tottenham #coys #thfc

— Spurs Breaking News (@SpursNews247) April 6, 2020

Na strani Intera je i činjenica da je u zimskom prelaznom roku stigao i Vertongenov doskorašnji saigrač iz Intera Kristijan Eriksen, a Holanđanin bi u Milano stigao bez obeštećenja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.