Izvor: HotSport.rs, 08.Nov.2015, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INTER ODOLEVA PONUDAMA ZA IKARDIJA: Evropski velikani žele Argentinca

Poduži je red zainteresovanih klubova za usluge napadača Intera Maura Ikardija, a poslednji koji su stali u njega lsu engleski velikani Liverpul i Čelsi.

Kako piše Korijere delo Sport ova dva kluba spremna su da plate Interu oko 35 miliona evra kako bi već u januaru doveli Ikardija u svoj tim, ali milanski klub za sada odoleva ponudama jer mu je Argentinac više nego potreban u šampionskoj trci.
Pored Liverpula i Čelsija za 22-godišnjeg napadača zainteresovan je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i madridski Real koji je uvek spreman za probijanje granica kada su u pitanju transferi odnosno vrlo je teško odbiti ponude koje stižu sa Santjago Bernabeua.
The post INTER ODOLEVA PONUDAMA ZA IKARDIJA: Evropski velikani žele Argentinca appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.