INTER MORA DA POBEDI: Posle Ibrine lekcije i teškog remija sa Nemcima, spremni da ŽRTVUJU ĐENOVLJANE

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 07:44

INTER MORA DA POBEDI: Posle Ibrine lekcije i teškog remija sa Nemcima, spremni da ŽRTVUJU ĐENOVLJANE

Neko mora to da plati.

Solidno je Inter krenuo novu sezonu, ali poslednje dve utakmice su sa pravom uzdrmale navijače i same Konteove izabranike.

Prvo su "neroazuri" poraženi od najvećeg rivala Milana, iako su bili favoriti pred početak meča. Predvođen Ibrahimovićem, Milan je očitao čas fudbala formalnim domaćinima, pa tako dospeo na prvo mesto bez poraza.

Interu ne ide kako je planirao - poraz od Milana prošlog vikenda uzdrmao je Nerazure i danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (18.00) prosto moraju da uzmu tri boda na gostovanju Đenovi. Kvota na dvojku je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đenova - Inter.

Ni utakmica protiv Menhengladbaha nije pomogla, Inter je jedva remizirao 2:2, a momci pod vođstvom Antonija Kontea su dva puta gubili u tom meču.

Sada se putuje u Đenovu i situacije je pod "morati", tako da se očekuje da posle dva slaba rezultata najzad dođe i ta željena pobeda i da momci u crno-plavom ponesu tri boda za Milano.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.