INSTAGRAM GORI: Abubakar Oumaru NAJAVIO veliki povratak u Humsku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INSTAGRAM GORI: Abubakar Oumaru NAJAVIO veliki povratak u Humsku (FOTO)

Navijači u transu.

Abubakar Oumaru se vraća u Partizan!

Ako je suditi prema poruci koju je Kamerunac ostavio na društvenoj mreži Instagram. On je uz početna slova svog imena napisao broj koji nosi na dresu, uz emotikone aviona i crnu i belu loptu koje navijače automatski asocira na povratak u crno-beli tabor. On je objavio i pre nekoliko dana fotografiju sa prtljagom na aerodromu u Parizu uz emotikone srca i crno-bele lopte, nakon čega su komentare ‘zatrpali’ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijači Partizana.

OVO ĆE ZANIMATI SVE GROBARE: Oglasio se menadžer Žerara Gohua, imao je poruku za sve navijače u Srbiji

Partizan čeka odluku, UEFA u petak raspravlja o crno-belima

Još uvek nema naznaka o tome da li je kamerunski fudbaler u pregovorima sa čelnim ljudima šampiona Srbije. Ali gde ima dima ima i vatre. Instragram uveliko gori...

Kamerunac je odigrao polusezonu u Partizanu i na 13 mečeva postigao tri gola. U zimu 2016 otišao je u Kinu, potpisao za Šenžen za koji je 56 utakmica 23 puta tresao mrežu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.