INIJESTA U BARSELONI DO 2014.

Izvor: Kurir, 29.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INIJESTA U BARSELONI DO 2014.

Vezni fudbaler Barselone i reprezentacije Španije Andres Inijesta produžio je ugovor sa katalonskim klubom do 2014. godine. Dvadesettrogodišnji fudbaler, koji se odlično snalazi u veznom redu, ali i napadu, već je upisao više od 200 nastupa za tim sa Nou kampa i postao gotovo nezamenljiv u startnoj postavi „crvene furije“.

- Ovo mi je jedan od najsrećnijih dana u karijeri. Želim da se osvrnem posle tridesete godine i kažem da sam ostvario velike uspehe sa Barsom - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Inijesta. Zadovoljstvo zbog novog ugovora Inijeste nije krio ni predsednik Katalonaca Đoan Laporta:

- Ovo je istorijski ugovor i za klub, a verujem i za našeg igrača. Dugo smo želeli da sklopimo produžetak saradnje. Inijesta je budućnost Barselone!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.