INFORMACIJA IZ ZVEZDE: Evo kada će u prodaji biti ulaznice za meč protiv Breše

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2018, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INFORMACIJA IZ ZVEZDE: Evo kada će u prodaji biti ulaznice za meč protiv Breše

Utakmica se igra u sredu.

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće u sredu u pretposlednjem kolu prve faze Evrokupa italijansku Brešu. Ovaj meč mogao bi da bude odlučujući za plasman u narednu rundu, kao i za plamsan ukoliko Zvezda bude među četiri najbolje ekipe u grupi. Biće to prilika crveno-belima i da se revanširaju za poraz iz Italije 69:61.

ŠTA ĆE GROBARI REĆI: Partija iz SNOVA, bivši ZVEZDIN košarkaš IZDOMINIRAO! (FOTO)

EVROLIGA: Jović je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najbolji asistent kola! Da li ste videli njegov najlepši potez? (VIDEO)

Ulaznice za utakimicu u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' biće puštene u prodaju u ponedeljak od 10 časova i moći će da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima.

TOMIĆ PRED ZADAR: Imamo problema sa povredama! (FOTO)

Cena ulaznica je od 600 do 10.000 dinra, a na dan meča prodavaće se i na blagajnama dvorane ''Aleksandar Nikolić od 16 časova do početka meča.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.