Izvor: HotSport.rs, 07.Jun.2023, 23:05

INFARKT ZAVRŠNICA U PRAGU: Boven pogodio u 90. minutu i doneo titulu Vest Hemu, erupcija oduševljenja među Englezima! (FOTO)

Spektakularno finale na ‘Fortuna Areni’ završeno je pobedom premijerligaša! Fudbaleri Vest Hema osvojili su prvi trofej u Ligi konfrencija u svojoj istoriji! Izabranici Dejvida Mojesa savladali su u velikom finalu ekipu Fiorentine, rezultatom 2:1, zahvaljujući Džaredu Bovenu koji je trijumf doneo pogotkom u 90. minutu! Više od 17 hiljada navijača uživalo je u magičnoj fudbalskoj ... Read more
The post INFARKT ZAVRŠNICA U PRAGU: Boven pogodio u 90. minutu i doneo titulu Vest Hemu, erupcija oduševljenja među Englezima! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vest Hem u 90. minutu do titule u Ligi konferencija

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jun.2023

Fudbaleri Vest Hema osvojili su večeras titulu u Ligi konferencija, pošto su u Pragu u finalu savladali Fjorentinu sa 2:1.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

ITALIJANO UPERIO PRSTOM U ŠTOPERA KAO KRIVCA ZA PORAZ: ’Trebalo je da trči brže!’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Jun.2023, 09:51

Bolan poraz. Fudbaleri Fiorentine i Vest Hema su na ’Fortuna Areni’ u Pragu odigrali finalni susret Lige Konferencija, a ’čekićari’ su trijumfovali rezultatom 2:1 i tako osvojili prvi evropski trofej nakon više od dve decenije. Tim Dejvida Mojesa poveo je u 62. minutu, kada je sa bele tačke...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.