Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 20:40

"IMATE LI OBRAZA?!" Duljaj jurio sudije na kraju meča, a vidite šta je uradio SAT VREMENA ranije (VIDEO)

Na snimku se vidi njegov trk sa poluvremena.

Fudbaleri Partizana poraženi su rezulatom 1:0 od Napretka u meču 25. kola Superlige Srbije. Crno-beli su ovim porazom na svom terenu napravili veliki korak unazad u borbi za titulu i više ne zavise samo od sebe i svojih rezultata.

Bilo je nekoliko diskutabilnih sudijskih odluka, a trener kluba iz Humske Igor Duljaj je posebno bio nezadovoljan na poluvremenu pošto je smatrao da je golu Napretka prethodio faul.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Zbog toga je jurio sudije do tunela i pokazivao ka licu, u smislu da su morali da vide faul i izgovarao je "imate li obraza?".

Имате ли образа? @FSSrbije#partizan #fkpartizan #igorduljaj pic.twitter.com/4qfeKJ4ZQF

— Partizan.net (@PartizanNet) March 13, 2024

U drugom poluvremenu arbitar Nikola Radaković nije pokazao na belu tačku kada je Nemanja Nikolić pokupljen od strane golmana, pa je Duljaj dobio dodatni razlog da juri sudije i posle meča. Što se i desilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.