IMAŠ LI OBRAZA, ČOVEČE? Varalica, narkoman, nasilni seksista s ženama, komunista... Čuveni voditelj IZVREĐAO legendu posle smrti

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 17:34

IMAŠ LI OBRAZA, ČOVEČE? "Varalica, narkoman, nasilni seksista s ženama, komunista..." Čuveni voditelj IZVREĐAO legendu posle smrti

Sramno.

Ko je bio Diego Armando Maradona? Bio je jedan od najvećih sportista u istoriji. Međutim, nije bio čovek bez mana i grehova, ali italijanski voditelj Alesandro Salusti je ipak otišao predaleko i izvređao fudbalsku ikonu nepun dan nakon smrti.

- Varalica, narkoman, alkoholičar, nasilni seksista sa ženama, utajivač poreza i takođe komunista, to je najgore od najgoreg - rekao je Salusti.

Ove reči bile bi dovoljne da izazovu pobunu ljudi u Napulju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i celom svetu. Urednik "Giornalea" je odmah jasno stavio do znanja "jedinu, ne beznačajnu vrednost", da je Dijego "bio i nešto više", ali to nije smirilo navijače i svakako su ove reči naišle na oštre reakcije.

Zvezda večeras (18.55) na gostovanju Gentu u Belgiji ima meč loptu - pobedom bi obezbedila evropsko proleće, ali trener Dejan Stanković ima velike kadrovske probleme, pa bi i bod bi odličan za srpskog šampiona. Kvota na keca je 2,40, na iks 3,35, a na dvojku 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Gent - Zvezda.

- Neko poput njega predugo je živeo koliko je dugo i intenzivno prkosio smrti svojim porocima i ekscesima, na svim poljima - primećuje reditelj - ali bez tog suludog života ne bi ni postao ono što jeste. To je "najbolje, jer je najgore" - smatra Salusti.

Nepotreban komentar u svakom slučaju, ali ni na koji način ne može naškoditi nasleđu koje je iza sebe ostavio fudbalski dragulj Dijego Armando Maradona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.