IMAO JE SAMO 18 GODINA: Formula 1 potvrdila užasnu vest! Vozač poginuo na čuvenoj stazi

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 14:47

IMAO JE SAMO 18 GODINA: Formula 1 potvrdila užasnu vest! Vozač poginuo na čuvenoj stazi

Napustio nas je mlad život.

Vozač formule Dilano vant Hof (18) koji se takmiči u Regionalnom evropskom šampionatu Formule, poginuo je od posledica sudara tokom trke na stazi Spa-Frankošamp u Belgiji u subotu ujutro.

Povodom nesrećnog događaja oglasili su se i iz formule 1

- Veoma smo tužni što saznajemo da je Dilano vant Hof preminuo danas u Spa-Frankošampu. Dilano je umro u potrazi za svojim snom da dostigne vrhunac motosporta. Zajedno sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << celokupnom zajednicom motosporta, naše misli su sa njegovom porodicom i najmilijima - istakao je jedan od vodećih ljudi F1 Stefano Domenikali.

Saopštenje je izdao i tim za koji se takmičio Vant Hof.

- Nažalost, objavljujemo da je preminuo vozač Dilano vant Hof. Incident se dogodio na drugoj trci u Spa-Frankošampu. Želimo da uputimo saučešće porodici, timu i prijateljima. Saučešće izrađžavaju i Auto-moto savez Belgije, Spa-Frankošamp i Alpina - navodi se u saopštenju

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mladi vozač poginuo na stazi, oglasila se Formula 1

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2023

Mladi nizozemski vozač Dilano van ‘t Hof poginuo je na stazi Spa Frankoršamp u udesu koji se desio ovog vikenda u drugoj od dvije trke događaja "Spa 24 Hours Round", na GT endurans čelendžu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.