IMAO JE PROBLEM: Dva dana pre smrti Odžo PRED PONOĆ primljen na privatnu kliniku

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 20:20

IMAO JE PROBLEM: Dva dana pre smrti Odžo PRED PONOĆ primljen na privatnu kliniku

Nove informacije.

Majkl Odžo je preminuo u petak od posledica infarkta koji je doživeo tokom individualnog treninga na stadionu Partizana. Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde nije uspeo da preživi srčani napad i preminuo je na putu do bolnice.

Mančester Siti ima prednost od 2:1 iz prvog meča osmine finala Lige šampiona odigranog u Madridu, ali nije spokojan, jer Real nikad ne treba otpisivati. Večeras (21.00) na Etihadu videćemo dve ekipe koje su kandidati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za trofej – kvota na keca je 1,75, na iks 4,00, na dvojku 4,30, dok je GG3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti – Real Madrid.

Samo dva dana pre kobnog treninga u Humskoj Odžo je imao određene zdravstvene tegobe. Nigerijac je oko 22 časa u sredu taksijem prevezen do jedne privatne kinike u Beogradu, piše Republika.

Ne zna se zbog čega je Odžo tada primljen u kliniku, ali se ispostavilo da je dva dana kasnije preminuo.

Podsetimo, Odžo je bio košarkaš Crvene zvezde do poslednjeg dana juna, a sada se spremao za novu sezonu za koju je tražio klub.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.