IMAM ŠTA DA KAŽEM: Stanojević PROGOVORIO o saopštenju Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2022, 13:58

IMAM ŠTA DA KAŽEM: Stanojević PROGOVORIO o saopštenju Zvezde

Oglasio se i trener tima iz Humske.

Prava bura se digla u srpskom fudbalu oko dosuđenog penala za Partizan u meču protiv Spartaka, prvo je reagovala Crvena zvezda saopštenjem u kome za sve krivi selektora Dragana Stajkovića Piksija, da bi potom usledio i odgovor iz Humske.

Priča je završena odgovorom samog selektora i ponovnim saopštenjem Crvene zvezde.

- Ja ne bežim od komentara i uvek imam šta da kažem. Reći ću drugi put, hajde sad da malo afirmišemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbiju i fudbal i budemo ponosni na dva kluba koja igraju proleće. Da malo gledamo pozitivno, a pričaćemo o svemu kad uđemo u našu priču - rekao je Stanojević.

- Ima i drugih opcija, ali opredeliću se za našu mladost, za našu budućnost. Nemam dilemu, znam tačno sastav koji će izaći. Sve je definisano posle utakmice u Subotici. Sve ide u dobrom pravcu. Izuzetno smo ponosni na naš klub, igrače i navijače i što možemo da prisustvujemo jednom spektaklu. Želim da sutra da svi uživamo, da se osećamo ponosno, da pokažemo sebe u najboljem svetlu, Da pokušamo da napravimo još jedan korak napred u istoriji - rekao je Stanojević, pa se osvnruo na zdravstveni bilten ekipe.

- Lazar Marković je dobio udarac protiv Mladosti, oporavio se, spreman je za utakmicu. Može i otpočetka, videćemo da li će početi. Trebalo bi. Jevtović je trenirao prvi dan posle bolesti, za njega najiskrenije još ne znam. Videćemo danas posle treninga. Popović će braniti, budućnost je kluba. Kad imate kvalitet, uvek ću se opredeliti za mlađeg igrača. Mogu da vam kažem i da li će igrati Miletić ili Živković, ali mi je malo onako... Malo je neprofesionalno baš sad da kažem. Mogu kasnije, privatno da vam kažem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.