IMALI SMO CILJ: Saničanin OTKRIO šta je Stanojević rekao igračima posle meča sa Anortozisom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2021, 14:42

IMALI SMO CILJ: Saničanin OTKRIO šta je Stanojević rekao igračima posle meča sa Anortozisom

Crno-beli čekaju proleće u Evropi.

Fudbaler FK Partizana Siniša Saničanin istakao je da su svi u timu presrećni zbog plasmana u šesnaestinu finala Lige konferencije. Crno-beli su odigrali nerešeno sa Anortozisom (1:1) u poslednjem kolu grupe B i sa osam bodova su zauzeli drugu poziciju na tabeli.

- Izborili smo drugo mesto, prošli smo dalje i izborili evropsko proleće, ako se ne varam, sedmo u istoriji. Ovo je velika stvar za nas! Šef nam je uputio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo čestitke, presrećan je i on i mi svi zajedno. Znali smo da će utakmica biti teška po nezgodnom terenu, ali imali smo svoj cilj. Znali smo koji nam rezultat odgovara, na to smo išli. Naravno, išli smo na pobedu, ali znali smo i da nam ovo odgovara. Veoma smo srećni što idemo dalje -  rekao je Saničanin.

Partizan je bio oslabljen zbog povreda Lazara Markovića, Bibarsa Natha, Danila Pantića, a potom i Rikarda Gomeša.

- Nedostajalo nam je nekoliko bitnih igrača. Bilo je par pehova za nas, ali je Partizan pokazao koliko je veliki klub, da šef i stručni štab mogu da se oslone na sve igrače i koliko su svi igrači bitni. Odradili su svi momci zadatak na visini. Svi smo zadovoljni i srećni.

Partizan će u prvoj nokaut rundi igrati protiv neke od ekipa koje zauzmu treće mesto u grupnoj fazi Lige Evrope. Žreb je na programu u ponedeljak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.