IMALA SAM I KARIJERU I BOGATSTVO, NIJE MI TREBAO FUDBALEROV NOVAC Helena je od muža starija 11 godina, opasna je mačka, sportista može samo da je gleda i obožava (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2019, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"IMALA SAM I KARIJERU I BOGATSTVO, NIJE MI TREBAO FUDBALEROV NOVAC" Helena je od muža starija 11 godina, opasna je mačka, sportista može samo da je gleda i obožava (FOTO)

Jedan od najpopularnijih svetskih sportista je oženjen pravom lepoticom.

Jedna i jedina žena Zlatana Ibrahimovića zove se Helena Seger i nimalo ne nalikuje klasičnim ženama fudbalera koje viđamo na modnim revijama i društvenim mrežama.

Koliko on nju obožava staje u samo jednu rečenicu.

- Kako to mislite žene? Ja volim samo jednu ženu - rekao je Zlatan Ibrahimović novinarki koja ga je pitala kakve žene voli.

Helena Seger je rođena 25. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << augusta 1970. u švedskom Lindesbergu, 11 godina je starija od fudbalera, a sa svojih 48 godina izgleda fantastično. Bije je glas da je prava opasnica, posebno u biznisu, a činjenica je da je svom suprugu Zlatanu u karijeri mnogo pomogla.

✴️ ✴️ #helenaseger #zlatanibrahimovic #lagalaxy

A post shared by @ helenasegerfp on Nov 5, 2018 at 8:17am PST

♥ ♠ ♥ #helenaseger #zlatanibrahimovic

A post shared by @ helenasegerfp on Dec 28, 2017 at 10:21am PST

👑 👀 👑 #helenaseger #zlatanibrahimovic

A post shared by @ helenasegerfp on Feb 10, 2018 at 10:01am PST

👐 👀 👐 #helenaseger #zlatan #zlatanibrahimovic

A post shared by @ helenasegerfp on Oct 24, 2017 at 2:54pm PDT

💦 💨 💦 #helenaseger #zlatanibrahimovic

A post shared by @ helenasegerfp on Sep 5, 2017 at 12:18pm PDT

🌹 💐 🌹 #helenaseger #zlatanibrahimovic

A post shared by @ helenasegerfp on Jul 2, 2017 at 9:45am PDT

👗 💭 👗 #helenaseger #zlatanibrahimovic

A post shared by @ helenasegerfp on May 2, 2017 at 10:33am PDT

Helena i Zlatan su zajedno 14 godina, a plod njihove veze su dva sina. Ona, kako je sama pričala u intervjuima, ne troši previše vremena na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motociklu i skoro nikada ne daje intervjue.

Ali u jednom koji je dala jasno je istakla da sa svojim suprugom nije zbog novca:

- Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim "ferarijem" moj "mercedes", videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidelo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.