IMAJU NAFTU, A SADA ŽELE I DIJAMANT: Džeko napušta Inter, i seli se u Arabiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 11:39

IMAJU NAFTU, A SADA ŽELE I DIJAMANT: Džeko napušta Inter, i seli se u Arabiju!

Može da bira...

Bosanskohercegovački napadač Edin Džeko ovog leta napušta Inter, pošto mu ističe ugovor koji neće biti produžen. Iskusni golgeter (37) ima dve opcije za nastavak karijere - Turska ili Saudijska Arabija.

Džeko je pre dve godine stigao na stadion Đuzepe Meaca, posle pet sezona provedenih u Romi.

Sa Neroazurima je u sezoni za nama stigao do finala Lige šampiona, ali nije uspeo da osvoji trofej i na slavan način se oprosti od kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za koji je na 101 meču dao 31 gol i upisao 15 asistencija.

Odluku o narednom angažmanu nije doneo, ali su najveće šanse da to bude u Arabiji ili Turskoj. Klubovi sa Bliskog Istoka bogatim ugovorima mame fudbalske zvezde, pa bi posle Kristijana Ronalda, Karima Benzeme i Ngoloa Kantea u tamošnju ligu mogao i Džeko.

Druga opcija je odlazak u Tursku. Navodno, na stolu ima ponudu Fenerbahčea.

Rođeni Sarajlija bogatu karijeru počeo je u Željezničaru. Zatim je bio član Teplica, Volfsburga, Mančester sitija, Rome i Intera.

Sa Volfsburgom je bio šampion Nemačke, sa Sitijem u dva navrata osvajao Premijer ligu,, a po jednom FA kup, Liga kup i Superkup. U Italiji se okitio sa dva Kupa.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.