IMA SAMO 32 GODINE: Zvezdin as doneo odluku – ZAVRŠAVA KARIJERU na kraju sezone!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 10:46

IMA SAMO 32 GODINE: Zvezdin as doneo odluku – ZAVRŠAVA KARIJERU na kraju sezone!

U prvom mandatu je postao miljenik navijača.

Nenad Krstičić (32) završava karijeru po završetku tekuće sezone.

Crvena zvezda osvojila je titulu, boriće se za trofej i u Kupu i "duplu krunu", a nedugo posle svega toga vezni fudbaler će okačiti kopačke o klin, kako piše Mozzartsport.

Vratio se Nenad na "Marakanu" u julu 2021. godine, ali u drugom mandatu nije igrao ni blizu dešavanja iz prvog perioda u crveno-belom dresu.

Pamtiće ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijači po dobrim igrama iz perioda kada je Vladan Milojević bio trener, posebno po preokretu u meču protiv Salcburga i sukobu sa Pogrančićem koji je promenio tok utakmice.

Ove sezone retko je bio na terenu, poslednji meč odigrao je 23. oktobra protiv Radničkog iz Niša.

Odigrao je ukupo 111 utakmica, dao osam golova, osvojio je četiri šampionske titule i dva Kupa.

Očekuje se da će biti na terenu u nekom od preostala tri meča do kraja sezone, protiv Vojvodine, Radničkog 1923 i Novog Pazara, dok ekipu u polufinalu kupa čeka okršaj sa TSC-om.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.