Izvor: HotSport.rs, 22.Maj.2015, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA LI KRAJA? Ronaldo ponovo skuplji od Bejla, čak i u potencijalnim transferima

Nije prošlo ni 24 sata od najave da bi Geret Bejl mogao da pređe u Mančester Junajted za neverovatnih 120 miliona evra, a pojavila se informacija da je Pari Sen Žermen spreman da ponudi još više novcam, ali za drugu (prvu) zvezdu madridskog Reala.

Kako danas svoje čitaoce obaveštava španska Marka čelnici pariskog kluba žele da iskoriste >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nezadovoljstvo Portugalca, ali i uprave “kraljevskog kluba” rezultatima ostvarenim u prethodnih nekoliko godina te su u svrhu kupovine najboljeg igrača sveta spremni da izdvoje rekordnu sumu novca.
Kristijano Ronaldo je već šest sezona u Realu, u koji je došao iz Mančester Junajteda, i u tom periodu je oborio mnoštvo pojedinačnih rekorda, ali je ostao jedan koji mu je nedostižan. Naime, navijači Reala se nadaju da će Ronaldova opsednutost rekordima zadržati Portugalca u klubu pošto mu nedostaje još 13 pogodaka na gostovanjima kako bi nadmašio dostignuće Raula Gonzalesa.
The post IMA LI KRAJA? Ronaldo ponovo skuplji od Bejla, čak i u potencijalnim transferima appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMPA: Falkao se vraća kući (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Maj.2015

Radamel Falkao odbrojava poslednje dane na Old Trafordu, a sve je izvesnije da se neće vratiti u MOnako koji ga je pozajmio Mančester Junajtedu već bi mogao ponovo da zaigra u crveno-belom dresu madridskog Atletika.. . Čuveni Frans furbol danas donosi priču prema kojoj bi Kolumbijac u zamenu za...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.