IMA LI KRAJA NJEGOVIM MUKA: Luka se ponovo testirao na koronu, stigli REZULTATI

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 18:57

IMA LI KRAJA NJEGOVIM MUKA: Luka se ponovo testirao na koronu, stigli REZULTATI

Družio se sa riznčnim osobama.

Fudbaler Real Madrida Luka Jović upao je u problem, pošto se družio sa osobama koje su mogle da mu prenesu virus korona.

Pre nešto više od nedelju dana poslat je u karantin, te nije mogao da trenira sa saigračima, ali sada je njegovoj muci došao kraj.

Pošto je poništeno izbacivanje Mančester Sitija iz Lige šampiona, Premijer liga pretvorila se u gladijatorsku arenu, gde će se do poslednjeg kola voditi bitka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za plasman u elitno takmičenje sledeće sezone. A Čelsi večeras (21.15) mora da pobedi poslednjeplasirani Norič baš iz tog razloga. Čist kec je 1,15, a pobeda Plavaca bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Norič.

Kako navode španski mediji, njemu je urađen i treći test u nekoliko dana, koji je opet bio negativan.

Luka Jovic tested negative (for COVID-19) for the 3rd time since he came in contact with a carrier and was able to join training today. He'll be available against Villareal. [@AranchaMOBILE] pic.twitter.com/xhdE4JEUEi

— Infinite Madrid (@InfiniteMadrid) July 14, 2020

To znači da Luka nema koronu, pa je danas pre podne odradio trening sa ekipom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.