IMA LI KRAJA: Juventus ponovo kažnjen

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 09:59

IMA LI KRAJA: Juventus ponovo kažnjen

Nevolje za Staru damu se nastavljaju.

Zbog rasističkih uvreda upućenih napadaču milanskog Intera Romeluu Lukakuu, Juventus je kažnjen delimičnim zatvaranjem tribina na prvoj narednoj domaćoj utakmici.

Tako će za ligaški susret Serije A protiv Napolija, koji je na programu 23. aprila, biti zatvoren donji deo južne tribine Juventusovog stadiona.

Razlog je vređanje na rasnoj osnovi koje su navijači ‘Stare dame’ uputili belgijskom centarforu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prvom polufinalnom dvoboju u Kupu Italije.

Taj je susret završio 1:1, a uvrede su usledile u samoj završnici utakmice, kada je Lukaku postigao gol iz penala i postavio konačni rezultat. Nakon toga je Belgijanac dobio drugi žuti karton zbog neprimjerenog slavlja nakon gola te je kažnjen jednim susretom neigranja.

Podsetimo, Juventus je početkom godine drakonski kažnjen oduzimanjem 15 bodova, a kažnjeni su i vodeći ljudi u klubu.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.