IMA I POGINULIH, VELIKA TRAGEDIJA: Autobus sa fudbalerima pao sa mosta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2023, 17:46

IMA I POGINULIH, VELIKA TRAGEDIJA: Autobus sa fudbalerima pao sa mosta (FOTO)

Užasna vest.

U ranim jutarnjim satima u Brazilu autobus sa fudbalskim timom pao sa deset metara visokog mosta, javlja "Globo".

Taj brazilski mediji ističe da je u autobusu bila ekipa Vila Marija Helena, koja se, nakon što je osvojila turnir u Ubaporangi, vraćala u rodi Dukve de Kašijas.

Ônibus com a delegação do Esporte Clube Vila Maria Helena cai de ponte em MG e deixa 4 mortos e 29 feridos.

Equipe, que é do Rio de Janeiro, voltava de MG >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << após conquistar a Copa Nacional Ubapuranga.

🗞 @geglobo | @g1

📸 Reprodução/O Vigilante Online pic.twitter.com/zZlqlpp4Yy

— Boleiros FC 🏠⚽ (@boleirosfc_br) January 30, 2023

Isprva su lokalne novine javile da je četiri osobe poginulo u padu ovog autobusa, ali je "Globo" naknadno objavio da je najmanje pet žrtava.

Još 29 osoba su izvučene iz olupine, od kojih je 24 preveženo u bolnicu Sao Salvador u Alem Paraibi, a pet njih u bolnicu u Leopoldini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.