IMA DA PRŠTI: Evo šta kažu kladionice pred meč Đokovića i Cicipasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 10:07

IMA DA PRŠTI: Evo šta kažu kladionice pred meč Đokovića i Cicipasa

Uzbudljivo četvrtfinale u Rimu.

Derbi četvrtfinala mastersa u Rimu odigraće Novak Đoković i Stefanos Cicipas. Srbin i Grk su se do sada sastajali šest puta, a najbolji teniser sveta ima dve pobede više – 4:2.

Ubedljivo poslednji tim Superlige Bačka danas (18.05) dočekuje ubedljivo prvoplasiranu Zvezdu, novog-starog šampiona Srbije. Rezultatskih motiva nema, osim što crveno-beli jure nove rekorde po broju osvojenih bodova i postignutih golova. Kvota na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvojku je 1,13, a na kombinazziju 2&4+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bačka - Zvezda.

Igrali su dva puta na šljaci, srpski as je slavio u Madridu 2019, a zatim i prošle godine u polufinalu Rolan Garosa (3:2). Iako je peti teniser sveta u odličnoj formi ove sezone na zemljanoj podlozi (osvojio masters u Monte Karlu, igrao finale u Barseloni), kladionice su značajnu prednost sa pravom dale Novaku.

Kvote na Đokovića se kreću od 1.50 do 1.62, dok su na Cicipasa od 2.30 do 2.40. Srbin i Grk neće izaći na etren pre 13.30 časova u petak, a gledaoci u Srbiji moći će da gledaju direktan prenos duela iz Rima na Sport klubu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.