IMA 45 LETA, ALI GA JOŠ CENE: Bufonu nude 15 miliona evra za sezonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 16:54

IMA 45 LETA, ALI GA JOŠ CENE: Bufonu nude 15 miliona evra za sezonu

Još nema nameru da završi karijeru.

Uvek se postavlja pitanje koje je pravo vreme za odlazak u sportsku penziju. Da li je to 30, 35 ili čak 40. Ako pitate Đanluiđija Bufona, on će u januaru napuniti 46, a sprema se transfer.

Kako navodi italijanski "Korijere delo Sport", legendarni italijanski golman dobio je ponudu da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji. Naime, neimenovani klub iz tamošnje lige 45-godišnjem čuvaru mreže nudi 15 miliona evra za jednogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugovor.

Osvajač Svetskog prvenstva 2006. godine trenutno nastupa za Parmu, klub u koji se vratio pre dve sezone. Ove godine odigrao je 19 utakmica u svim takmičenjima ali nije uspeo da sa klubom izbori plasman u Seriju A.

Ima još jednu sezonu ugovora, pa ostaje da se vidi da li je Parma voljna da ga pusti, a naravno i da li on želi da ode u Saudijsku Arabiju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina, supruga Nemanje Nedovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.