ILŠ: Poštar dočekuje Peruđu

Izvor: B92, 04.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ILŠ: Poštar dočekuje Peruđu



Odbojkašice beogradskog Poštara 064 potrudiće se da u sredu pokažu svoju najbolju igru u utakmici sa italijanskom Peruđom, u drugom kolu Lige šampiona, obećali su trener Darko Zakoč i kapiten Jasna Majstorović. Na konferenciji za novinare, Poštar 064 je pozvao publiku da sutra od 18.00 sati u dvorani "Sport Eko" pomogne timu da se suprotstavi Peruđi, timu koji pretenduje na učešće u samoj završnici elitnog evropskog takmičenja.

"Našu mladu ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sutra bi trebalo da odlikuje velika borbenost. Znamo koliko vredi protivnik, a želimo da izmerimo koliko mi u ovom trenutku vredimo", kazao je trener Zakoč, koji je izrazio nadu da će njegov tim biti stabilan u tehničkim elementima i igrati sa manje oscilacija.

"Ne želimo da protivniku olakšamo posao svojim greškama. Pokušaćemo i što više da naučimo", dodao je Zakoč. "Verujem da će biti publike, podrške našoj mladoj ekipi, koja će ove sezone u Ligi šampiona imati tu priliku da javnosti u Beogradu predstavi vrhunsku žensku odbojku".

Zakoč je izrazio uverenje i da će Poštar sutra znati da pokaže svoje umeće i "možda čak i da ode dalje od svojih trenutnih mogućnosti".

Jasna Majstorović rekla je da su svi u klubu i pre početka Lige šampiona znali da će protivnici biti jaki i da neće biti lakih utakmica.

"Svi protivnici u Ligi šampiona su jaki. Peruđa je veliki tim, prepun reprezentativki", kazala je Majstorovićeva. "Bez obzira na snagu Peruđe, mi ćemo krenuti borbeno, motivisano", dodala je odbojkašica Poštara.

Majstorovićeva je pozvala publiku da pomogne Poštaru. "Verujem da ćemo i u ovoj utakmici pokazati da napredujemo", rekla je, dodajući da je neophodno da tim smanji broj grešaka.

Prošle nedelje Poštar je u prvom kolu Lige šampiona poražen od Mursije, u gostima sa 0:3. Ipak, beogradski tim je pružio jak otpor izuzetnoj španskoj ekipi, posebno u prva dva seta.

"Nagoveštaj naše vrednosti videli smo u Mursiji, posebno u prva dva seta. Verujem da ćemo sutra biti bolji", dodao je još Zakoč, najavljujući prvi meč Poštara pred beogradskom publikom, u debitanskoj sezoni kluba u Ligi šampiona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.